Ik ben Jurre Bakker, zelfstandig ondernemer in de bouw. JJBakkerBouw is de naam van mijn onderneming.

Uw opdracht is bij mij in vertrouwde handen; ik hou u van begin tot eind op de hoogte van het proces en de vorderingen. Ik voer graag de complete opdracht voor u uit. Het voordeel hiervan is dat de doorlooptijd kort is. Dit levert snel resultaat op en houdt alle betrokkenen gemotiveerd. Zo houden we bovendien de lijntjes kort; is er toch een wijziging in uw plannen, dan hoeft u dat alleen met mij te bespreken.

Is de opdracht te groot voor één man alleen? Dan huur ik andere zelfstandigen in die aan mijn kwaliteitseisen voldoen. Ook in dit geval ben ik uw contactpersoon; m.b.t. het proces, vorderingen, wijzigingen en facturen.

Hoe gaat het in zijn werk?

 Na uw bericht neem ik contact met u op voor het maken van een kijkafspraak. Samen nemen we de opdracht door. Als uw plannen nog niet helemaal concreet zijn, denk ik graag met u mee over hoe het eindproduct er uit zal zien. Ik werk onafhankelijk van retailers en bouwmarkten, waardoor u de complete controle heeft over het eindproduct.

Vervolgens stel ik een offerte op waarin ik aangeef wat de kosten zijn voor verschillende werkzaamheden en materialen. U neemt de offerte door en ik pas deze eventueel aan. Bij een akkoord bepalen we samen de startdatum voor de opdracht.

 Zowel de kijkafspraak als het opstellen van de offerte zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Neem contact op met Jurre Bakker:

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T: 06 450 935 96